Biografía

Va néixer a València l’any 1976. És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i diplomada en Educació Musical per la Universitat de València. El piano, la guitarra, el baix i el cant l’han acompanyat amb intermitències; avui dia prova de fer anar el saxo. 

Ha estat mestra de música a intervals i des de 2006 és professora d’escriptura. Deu les seves taules a deu anys de docència a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ha impartit cursos d’Iniciació a la narrativa, Narrativa, Novel·la I, Conte I, Novel·la II, Construcció de personatges i Lletres de cançons; hi va ser també co-coordinadora del campus virtual, responsable de les relacions internacionals, autora de la Recerca sobre la situació europea en matèria d’escoles d’escriptura (per a la Institució de les Lletres Catalanes) i directora executiva de l’European Association of Creative Writing Programmes.

Actualment escriu per a Catorze i per a la Revista Criteri, fa cinema amb Círculo Bipolar i ofereix serveis literaris, com ara assessoraments individuals o cursos d’escriptura en diverses institucions: Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, Escola d’Escriptura de Lleida, Catorze, Llibreria Al·lots, biblioteques o universitats.
 

Todos sus libros