Autor:
Begoña Oro Pradera
Ilustrador:
Javier Zabala Mikel Valverde Tejedor Antonia Santolaya Ruiz Clavijo Anne Decís Jesús Delgado Acevedo Margarita Menéndez Gutiérrez José Ángel Labari Ilundain
21,17 €

Envío GRATIS en compras superiores a 20 €.

De 7 a 8 años

Els llibres Ensalada de lletres reunixen lectures breus per a entretindre els primers lectors, amb textos variats i il·lustracions d’estils diferents.

Este llibre proposa la lectura de nombrosos textos literaris i d’altres tipologies textuals. En cada unitat apareixen set tipologies diferents, entre les quals hi ha narracions, poesies, còmics, obres de teatre, textos de la vida quotidiana i textos de la tradició popular.

Les seccions que conté cada unitat són les següents:

1. L’hora del conte: un conte d’ara amb l’encant dels contes de sempre, perquè t’emociones, et rigues i penses.
2. Xiquets com tu…: xiquets que riuen, juguen, s’avorrixen o fan un concert. Tot això… en vers.
3. Superlleó: un còmic protagonitzat per Superlleó, el lleó més presumit de la sabana. En el seu superllibre troba les solucions per a tot. Per això és el superheroi que millor llig: un autèntic “lleó”.
4. Amunt el teló!: una obra de teatre protagonitzada pels xiquets. No perdes esta oportunitat per a convertir-te en actor o actriu.
5. La senyoreta Despistada: un divertit conte-joc protagonitzat per la senyoreta Despistada, una mestra molt distreta. Llig amb atenció, fixa’t en el dibuix i descobrix les seues distraccions.
6. De tres en tres: Endevinalles, embarbussaments, nadales, acudits, cançons...que sabien els iaios i que paga la pena recordar.
7. El Mag Zas: un text de la vida quotidiana del Mag Zas, com ara instruccions per a la vareta màgica, menús, catàlegs, receptes… i fins i tot conjurs! Lectures de tots els dies amb un toc màgic.


Després de cada lectura hi ha pregunten senzilles de comprensió lectora. Amb això, a més de despertar el gust per la lectura amb textos adaptats a l’edat dels lectors, es desenvolupen competències com l’habilitat d’identificar i comprendre textos de diferents tipologies i la millora de l’atenció per a poder adquirir coneixements, així com la potenciació del raonament lògic com a mitjà per a interpretar i comprendre millor les situacions de l’entorn i, també, com a la millor estratègia per a trobar solucions.

Y después de todo esto,
¿quieres divertirte con este libro?