Autor:
Lluís Oliván Sibat
Ilustrador:
Bartomeu Seguí i Nicolau
0,00 €

Envío GRATIS en compras superiores a 20 €.

A partir de 9 años

El Guillem i la seva colla d’amics, la Laia, el Manel i el Javier, decideixen entrar al castell del doctor Franchini, un casalot que hi ha als afores del poble on diuen que hi passen coses estranyes. A dins, però, en lloc d’un fantasma, el Guillem descobreix el Mamadou, un noi de Mauritània que busca el seu germà petit, el Moussa, que fa dos anys que se’n va anar de casa els pares. El Guillem el vol ajudar, i entre tota la colla s’empesquen un pla per mirar de localitzar el Moussa.

PROJECTE LORAN
Aquest llibre forma part de LORAN, una plataforma gamificada que convertirà els lectors en aventurers i farà que es diverteixin mentre posen a prova els coneixements sobre la lectura. L’accés a LORAN és gratuït i es pot gaudir de tot el que s’hi ofereix tant a casa com a l’escola. A través del botó “comprar” pots obtenir la teva llicència (vàlida durant un curs escolar) per llegir aquest llibre en versió digital des de la plataforma.

PROYECTO LORAN
Este texto forma parte de LORAN, una plataforma gamificada que convertirá a los lectores en aventureros y hará que se diviertan al tiempo que ponen a prueba sus conocimientos sobre la lectura. El acceso a LORAN es gratuito y se puede disfrutar de todo lo que ofrece en casa o en el colegio. Desde el botón "Comprar" puedes obtener tu licencia (válida durante un curos escolar) para leer este libro en versión digital desde la plataforma.
Y después de todo esto,
¿quieres divertirte con este libro?