Autor:
Gill Lewis
Ilustrador:
Javier Olivares Conde
0,00 €

Envío GRATIS en compras superiores a 20 €.

A partir de 10 años

En Callum i la Iona tenen un secret i fan la promesa de no parlar-ne amb ningú, passi el que passi. Han descobert un niu d’àguila pescadora, un ocell que està en perill d’extinció i pel qual molts caçadors i col·leccionistes pagarien una fortuna. Però un dia troben l’àguila ferida i han d’avisar un tècnic forestal, que la cura i li posa un transmissor per poder controlar-ne els moviments. Així, quan l’àguila comença el seu llarg viatge anual cap al sud, en Callum en segueix el trajecte des del seu ordinador. Un dia, però, el senyal deixa d’arribar: l’Iris ha desaparegut al cor de l’Àfrica.

A partir d’aleshores en Callum i el seus amics comencen la seva lluita particular per trobar l’animal; una lluita que els farà conèixer realitats llunyanes i els ensenyarà el veritable valor de l’amistat, l’esforç i la superació d’obstacles.

PROYECTO LORAN
Este texto forma parte de LORAN, una plataforma gamificada que convertirá a los lectores en aventureros y hará que se diviertan al tiempo que ponen a prueba sus conocimientos sobre la lectura. El acceso a LORAN es gratuito y se puede disfrutar de todo lo que ofrece en casa o en el colegio. Desde el botón "Comprar" puedes obtener tu licencia (válida durante un curos escolar) para leer este libro en versión digital desde la plataforma.
Y después de todo esto,
¿quieres divertirte con este libro?