Autor:
Enric Larreula
Ilustrador:
Maria Espluga Solé Genie Espinosa
0,00 €

Envío GRATIS en compras superiores a 20 €.

A partir de 6 años

Marduix és una bruixa que perd els poders arran d’un accident. Llavors deixa la caseta solitària del bosc i, fugint dels atacs de la gent del poble, va de mercat en mercat venent plantes remeieres i plantes d’olor. Al final es quedarà a viure en un poble i es convertirà en una herbolària que escampa salut i amistat.

 

PROJECTE LORAN

Aquest llibre forma part de LORAN, una plataforma gamificada que convertirà els lectors en aventurers i farà que es diverteixin mentre posen a prova els coneixements sobre la lectura. L’accés a LORAN és gratuït i es pot gaudir de tot el que s’hi ofereix tant a casa com a l’escola. A través del botó “comprar” pots obtenir la teva llicència (vàlida durant un curs escolar) per llegir aquest llibre en versió digital des de la plataforma.

PROYECTO LORAN
Este texto forma parte de LORAN, una plataforma gamificada que convertirá a los lectores en aventureros y hará que se diviertan al tiempo que ponen a prueba sus conocimientos sobre la lectura. El acceso a LORAN es gratuito y se puede disfrutar de todo lo que ofrece en casa o en el colegio. Desde el botón "Comprar" puedes obtener tu licencia (válida durante un curos escolar) para leer este libro en versión digital desde la plataforma.
Y después de todo esto,
¿quieres divertirte con este libro?